HÄR HITTAR DU OSS!

Mässor & Showrooms

HÄR HITTAR DU OSS!

Mässor & Showrooms

OM OSS

Vi på Tholéns Spa har genom åren sålt kvalitetsspa till 1.000–tals nöjda kunder i Sverige. Nu arbetar vi med Yukon Hot Tubs på mässor och liknande event runt om i hela Sverige.

Vi levererar spabad anpassade och utrustade för vårt nordiska klimat. Naturligtvis ingår både thermolock, trappa och startpaket med kemikalier.

Vårt sortiment från Yukon Hot Tubs består av 4 olika kvalitetsmodeller i varierande storlek och utrustning. Utrustningen i våra Spabad är ofta tillval hos andra leverantörer vilket innebär att Du får mest Spabad för pengarna hos Tholéns Spa! Vi förverkligar Din spadröm!

Väl mött!
Magnus Tholén

KONSTRUKTION

Med en konstruktion och ett materialval gjorda för de tuffaste klimaten norr om polcirkeln, är Yokon Hot Tubs perfekta även i vårt Nordiska klimat. Byggda med treskiktsisolering och luftspalt, är de oerhört energieffektiva. De välisolerade locken gör att du håller temperaturen på rätt nivå även de kallaste kvällarna, och badet är klart att hoppa i så fort du lyfter på locket. Alla Yukons kar är fullutrustade med både LED, vattenfall och en hög- kvalitativ ljudanläggning gör att du bara kan koppla in, och direkt koppla av.

HISTORIK

I de avlägsna nordvästra delarna av Kanada ligger Yukon. Det var här den stora guldruschen ägde rum. Här låg Klondyke som lockade mer än 30 000 lycksökande guldgrävare i slutet av 1800-talet.

Arbetet med att gräva guld var både smutsigt och kallt. Inte minst vintertid. Skrönorna säger att det var här de varma utomhusbaden har sitt ursprung. På en veranda, hos en påhittig fru till en av guldgrävarna, bosatta där Fortymile River möter Yukon River.

Mrs Norma B Adington hatade när hennes make William kom hem och drog in smuts i hennes kök. Hon stal ett gammalt vattentråg som använts till hästarna förr och satte det på sin veranda. När hennes man kom hem från guldgrävandet, värmde hon upp vatten över elden, och fyllde karet. Sedan tvingade hon sin man att bada och skrubba sig ren, innan han överhuvudtaget fick komma in i huset, än mindre få mat.

Fruarna i husen runtomkring såg på, blev avundsjuka på Norma’s rena kök, och började skicka över sina smutsiga män till hennes veranda. Betalningen var rena guldklimpar. Det är härifrån ursprunget till Yukons bad sägs vara.